Hoera! De training is er

Met trots kunnen we vertellen dat de eerste Zone onze bewustwordingstraining er al op heeft zitten. TIO mocht het spits afbijten, waarna het ROC Almere Poort (tevens een nieuwe Zone) en de rest van de Zones zullen volgen.

Wat houd de training in?

Met de training geven wij onze Zones inzicht in de achterliggende problematiek rondom kansenongelijkheid voor meiden. Dit zit hem in systemen in onze maatschappij, maar ook onze eigen onbewuste vooroordelen. Kennis hiervan is noodzakelijk om de meiden op een gelijkwaardige manier te kunnen behandelen en een veilige en inspirerende beweegomgeving voor hen te creëren.

Word ook Powergirl Zone

Wil jij ook zo'n training volgen en jouw organisatie met professionals naar een hoger level tillen? Wil je onderdeel worden van een netwerk van professionals die ervaring en kennis delen om zo gelijke (beweeg)kansen te creëren voor meiden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Naast het feit dat je bijdraagt aan onze missie en de professionaliteit van jouw organisatie vergroot, helpen wij je ook om meiden voor jouw vereniging te werven en te binden. De meiden ontdekken wat jouw sportaanbod voor ze kan doen en of het bij ze past, via activiteiten en clinics. En de meiden die al lid bij je zijn vervullen een voorbeeldrol en inspireren hun omgeving om ook bij jou te (blijven) sporten!

Het doel van Powergirlz is om in samenwerking met sportprofessionals Zones te creëren waarin meisjes gestimuleerd worden om fanatiek en met plezier te bewegen. Ook Zone worden? Stuur een mailtje naar info@powergirlz.nl en dan nemen we contact met je op.